5. kolo

20.08.2011 20:44

Povedali po zápase 5.kola:

Rimavská Sobota Warrior´s - FC Chemlon HUMENNE    2-0

BlackZ /RS/: Pred zápasom panovala nervozita, súper minulú sezónu odohral množstvo kvalitných duelov a hra s ním nám nevyšla, no tento zápas moji zverenci zvládli do posledného detailu a som veľmi spokojný ako s výsledkom, tak aj s výkonom


AC Komjatice - Dobšiná Hurricanes FC    3-1
FC HOTELING Sekule - Kalinkovo     0-3


FK Parťáci Stará Turá ™ - ŠK 1918 Sobrance    4-0

emerson001 /St.Turá/: Ťažko sa vyjadrovať k prehrám a o to ľahšie k výhram. Proste dnes išlo všetko ako po masle a k tomu sa ešte chytila "nová" akvizícia v týme, čo sedela doteraz iba na lavičke a do zápasov sa nedostala. Treba sa však chytiť šance a myslím že pri hre na dvoch útočníkov má konečne kanonier Selva parťáka :-) Súper však neprekvapil a dlho to vyzeralo aj na remízu. Ku cti mu naviac slúži, že po zápase sa ozval cez PM a ocenil kvality domáceho manažéra. Za to mu slúži česť a veľa zdaru mu prajem do ďalších zápasov.

 

Allmighty Tipi /Sobrance/: FK Parťáci Stará Turá ™ zvyknu zmenit taktiku, tak sme sa pokusili prekvapit aj my. vedeli sme, ze utoky pojdu hlavne po kridlach a preto sme sa ich snazili eliminovat, no bezusúpesne. Pre drobne zranenie nebol k dispozicii nas strelec Czartoryska,ani jeho dvojicka z utoku De sanctis, ktory laboruje s vaznejsim zranenim od zaciatku sezony a odohral zatial iba jeden zapas. Schapke dostal svoju sancu ale viac uz asi nedostane. striel mimo branu, ani jedna na branu, neda sa povedat, ze sme neutocili a nepokusali sa spravit nieco s vysledkom, no rezultat je dost kruty. gratulujem superovi, nema siroky kader,ale dostatocny pocet kvalintynch hracov, co ked sa spoji s dobre nastavenou taktikou, tak prinasa svoje ovocie.Dufam, ze uz v dalsom kole sa zlepsime.


FK SNP 60 BB - Slavia Dolná Súča    4-1

pindos05 /FK SNP BB/: Do zápasu sme vstúpili skvele čo nám hralo do karát. Súper sa ale bránil a rozhodne sa nechcel poddať, no nakoniec všetko dobre dopadlo v náš prospech a naďalej podávame sympatické výkony čo ma len teší.


Slovan Hrašné - Ruská Zborna Utd.    3-1

Jarous /Sl.Hrašné/: Dnes sme do zápasu nasadili nové tváre a potvrdili ,že sú platnými posilami.Napravili sme si reputáciu po poslednom kole a potešili sme svojich fanúšikov.Hosťom sme toho veľa nedovolili a zaslúžene sme vyhrali.Troška sme poľavili v druhom polčase,ale nakoniec sme to zvládli.Ďakujem všetkým chlapcom,ktorý do zápasu zasiahli.


FC Dragons Červenica - Góral ŽILINA 1909    1-2


MFK Topoľčany - STAVIVA HUMENNE    0-3

velmistr /MFK Topoľčany/: No hra na domacím hřišti je utrpení a po dnešní kruté a vysoké porážce 0-3 se nad trenerem vznáši Damokluv meč,od vedení dostal ultimátum dva ligové zápasy a pokud minimalně se neuhrají 4 body tak to nejspíše setne trenérovi hlavu.takže jen čas ted ukáže jak si dnešní sezení z vedenim týmu vzal kouč k srdci
 

TJ Baník Rožňava - FK Beluša    1-5


1.FC Košice - FC Real Trnava 1926    1-1

toudworth /Trnava/: Dnes sme sa chystali v Košiciach vyhrat, keďže sme stratili doma doležité body. Bol to taký nemastný neslaný výkon z oboch strán. Takže nakoniec je delba bodov asi spravodlivá. Som síce sklamaný, ale tak musíme pokračovat v načatej práci dalej. Už v nabližšom zápase sa musíme ukázat pred domácim publikom a bodovat naplno.