7. kolo

20.08.2011 20:46

Povedali po zápase 7.kola:


TJ Baník Rožňava - FC Chemlon HUMENNE  0-7

janošik /CH. Humenné/: Veľmi veľké prekvapenie aj pre mňa.....moji chlapci hrali ako z učebnice...


FC Dragons Červenica - Dobšiná Hurricanes FC 0-1

dracik11 /Červenica/:  u mna jedine spokojnost, ze som dostal len jeden gol... inak som nespokojny, ze som doma nedokazal strelit gol a s vysledkom... ale samozrejme, ze sa nemozu vyhravat zapasy doma, ak nebudeme davat goly

 


FK SNP 60 BB - Kalinkovo  2-3

Pimdos05 /FK SNP/: Neviem čo sa stalo z mojimi chlapcami v I.polčase, hrali v akomsi útlme, pôsobili ťažkopádne a bez nápadu. Chýbala nám trojica hráčov ale aj tak to nesmie robiť také problémy. Druhý polčas bol ako z inej knihy, hrali cieľavedomo, presne a súpera tlačili no škoda že to začalo až za stavu 0:3, potom sa ťažko čosi z výsledkom robí. No napriek tomu čiastočná spokojnosť je, no musíme sa vyvarovať stratám bodov doma. Súperovi blahoželáme.

 


AC Komjatice - Slovan Hrašné  2-1

Jarous /Hrašné/: My sme si dnes hlavne nechceli urobiť hanbu a chceli sme konečne aj na súperovom ihrisku ukázať,že vieme hrať futbal.To sa nám aj podarilo.Boli sme domácim viac ako vyrovnaným súperom.Chlapci plnili pokyny a škoda penalty v závere zápasu.Nemám im dnes čo vyčítať.Súperovi gratulujeme.


Rimavská Sobota Warrior´s - Slavia Dolná Súča  3-1

BlackZ /RS/: Zápas bol ťažký a išli sme do zápasu s tým súperovi streliť rýchly gól, no nestalo sa. Vykúpil nás až gól Papiernika zo záveru prvého polčasu. Súper bol húževnatý a bojovný, robil nám neskutočné problémy, no nakoniec sme to zvládli a som hrdý na hráčov že j po 7. kolách sú tam kde sú.

 

loprais /D.Súča/: Mužstvo nemá formu a už teraz je zrejme že vypadneme,aj keď snahu niektorým hráčom nemožno uprieť,no na záchranu to asi nebude stačiť.

 


FC HOTELING Sekule - Ruská Zborna Utd. 2-1


MFK Topoľčany - FK POLCOM Jasenov ™  0-3

velmistr /Topoľčany/: Zapas sme nejak moc nezvladli, blahopreji souperi k vitezstvi. My musime pristi kolo zabrat naplno protoze situace je moc kriticka. Do Kalinkova jsi deme pro povinne tri body.


1.FC Košice - STAVIVA HUMENNE  2-0

Diennz /Košice/: K stretnutiu sme pristupovali s plnou vážnosťou a nič sme nenechali na náhodu čo sa nám vyplatilo.Mrzí nás len červená karta,ale napriek nej sme dokázali streliť dva góly čo nás veľmi teší.Ideme od zápasu k zápasu a uvidíme koho sa nám ešte podarí zaskočiť a vyhrať.


FK Parťáci Stará Turá ™ - FK Beluša  3-0

emerson001 /St.Turá/: Dnes sme očakávali obranne založenú hru "spolu-nováčika". Takže aj taktika bola ušitá na mieru takéhoto zápasu. Inak musí byť max. spokojnosť, pretože výsledky mužstva sú pre mňa prekvapením a mám taký pocit, že aj čistá hra mužstva (bez ČK v sezóne) budí dobrý dojem do budúcna. Uvidíme čo budúce kolo u majstra, to bude iná kávička


ŠK 1918 Sobrance - FC Real Trnava 1926  3-3

Allmighty Tipi /Sobrance/: Cely zapas sme viedli, presadil sa navratilec Czartoryska aj De sanctis na ktorych sme cakali, ze sa vratia do zostavy a splnia ocakavania, co do nich vkladama.Svoj standart odhral aj Michelsen so stredom pola,ale v obrane sa stale hladame.Dalsie kolo bez Langera,takze zas novy stoper v zostave.Ak budu nasi hraci aj nadalej stracat yvhrate zapasy,tak budeme bojovat iba o zachranu.Hlada sa kvalitny stoper!